Nieuwe simulator game release: Two Point Campus.

Hou jij van dingen bouwen en ontwerp jij de tofste plekken? Ben jij daarnaast een echte simulator gamer, dan is deze game wellicht iets voor jou!

Bouw de universiteit van je dromen met Two Point Campus, de sim met een twist van de makers van Two Point Hospital. Bouw en huur personeel in en run een academische instelling vol met wilde cursussen.

Geef je fantasie de vrije loop en creëer de campus van je dromen. Bouw en bestuur je eigen universiteit – uitgerust met nieuwe creatieve tools om je te helpen een uniek en onderscheidend educatief meesterwerk te bouwen! Geef vorm aan het leven van je leerlingen. Koester je studenten door hun beste jaren van hun leven! Zorg ervoor dat ze alles hebben wat ze nodig hebben om hard te werken en volop te kunnen genieten.

Manage een Leuke en veranderende game wereld! Een diepe en boeiende management sim van de game publishers van het miljoenen verkopende Two Point Hospital. Deze game word gereleased op 9 augustus en is te spelen op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, macOS, Project Scarlett, PlayStation 5 en PC.

You May Also Like

About the Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *