Jewel Match Solitaire Winterscapes

Schenk een warm drankje in, zorg dat het binnen behaaglijk is en trek je terug voor een ijskoud avontuur! Geniet van besneeuwde landschappen, kies jouw favoriete set kaarten en selecteer een moeilijkheidsgraad die je aanspreekt. Dankzij de duidelijke speluitleg heb jij dit leuke spel snel onder de knie en zal je verbaasd staan over jouw eigen vernuftigheid! Zal het je lukken voor elk level met drie sterren beloond te worden?

Spoor kaarten op met een waarde die een punt hoger of lager is dan de kaart boven op de stapel om alle kaarten van het sfeervolle speelbord te laten verdwijnen. Denk goed over jouw zetten na en overwin talrijke obstakels zoals sloten, bevroren kaarten, kettingen, klimranken en meer. Met de juwelen en munten die je verdient, kun je in de winkel speciale upgrades kopen. Met maar liefst 200 levels en 12 bonusspelvarianten ben je uren zoet!

Wil Jij ook zo graag Hartenjagen, klik dan hier voor de Hartenjagen Spelregels!

Kenmerken:
Denda Games kiest voor een beetje verkoeling
Prachtige achtergronden
Kies uit meerdere kaartensets
Drie verschillende spelmodi
Ontgrendel prachtige wallpapers
Een sfeervolle soundtrack
Verdien indrukwekkende trofee├źn
Een duidelijke speluitleg
Kom helemaal tot rust
Nederlandstalig spel

You May Also Like

About the Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *