Jewel Match Twilight Solitaire

De Jewel Match-reeks neemt een griezelige wending in dit spannende solitaire-avontuur! Ontdek en herbouw griezelige en vervallen kastelen maar wees op je hoede voor de vampiers die door het gebied struinen. Doorzoek de duistere, met spinrag bedekte hoeken van alle levels en spoor juwelen en munten op voor het kopen van kasteeldelen en handige power-ups. Hopelijk ben je niet bang uitgevallen!

Stort je op meer dan 200 levels vol gevarieerd kaartplezier en probeer voor elk level een optimale score te halen. Verwijder vergrendelde en bevroren kaarten van het spelbord en reken dapper met andere obstakels af. Profiteer van handige power-ups zoals jokers en schudden. Als het je lukt de bonuslevels te ontgrendelen staan er bovendien 50 prachtige mahjonglevels voor je klaar! Doe de gordijnen dicht en alle lampen uit om een zo griezelig mogelijke sfeer te creëren en stort je onverschrokken op deze onvergetelijke kaartervaring!

Wil jij nog meer ontspannende kaartspelletjes spelen? Download dan bij Denda Games ook de spellen Forgotten Tales – Day of the Dead en Jewel Quest Solitaire 2!

Kenmerken

  • Denda Games bezoekt een duister kasteel
  • Bouw spookachtige kastelen
  • Bonus mahjonglevels
  • Verschillende spelmodi
  • Een spookachtige soundtrack
  • Kies uit diverse griezelige kaartontwerpen
  • Talrijke spelvariaties en power-ups
  • Verdien trofeeën
  • Nederlandstalig spel

Wilt u ook graag yahtzee of andere kaartspellen spelen? kijkt u dan ook eens op onze spelletjes website.

You May Also Like

About the Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *