UFC 3 is vanaf nu beschikbaar!

ufc 3

De echte liefhebber heeft er even op moeten wachten. Het moment is echter dan nu echt daar. UFC 3 is vanaf nu beschikbaar!  Het heeft een klein jaar geduurd sinds de release van UFC 2, maar het wachten wordt meer dan beloond.

Real Player Motion Tech doet zijn werk

De personages in het spel komen daadwerkelijk tot leven op je scherm, dit komt door de nieuwe technologie genaamd “Real Player Motion Tech”. Met deze technologie combineer je de meest uiteenlopende revolutionaire gevechtsbewegingen met een nieuwe gameplay-animatietechnologie die zorgt voor de fantastische moves van de personages. Het gevecht zoals je deze speelt tijdens UFC 3 lijkt precies op een live gevecht in de UFC octagon, dit zorgt voor een nog realistischer gameplay. Een absoluut voordeel van UFC 3. Bekijk hieronder de trailer om zelf een beeld te krijgen bij de levensechte gameplay:

Wellicht nóg spectaculairder dan de nieuwe technologieën en gameplay mogelijkheden is de nieuwe Career mode in UFC 3. In G.O.A.T Career mode ben je een upcoming vechter en dien je alles te doen om je carrière in de vechtwereld te verbeteren. Creëer een hype om meer fans te krijgen, zorg voor veel geld zodat je in nieuwe sportscholen kunt trainen. Zorg daarnaast voor rivaliteit met andere vechters om de aandacht van de wereldpers te trekken en de nieuwe upcoming star te worden. In de nieuwe career mode zijn deze prestaties buiten de ring net zo belangrijk als binnen de ring.

Last but not least is het mogelijk om het opnemen tegen vrienden in de online omgeving. Ga voor snelle octagon gevechten en kijk wie de sterkte is in deze “Ultimate Fight Club”. Kijk wel uit want een snelle onverwachte knock-out licht altijd op de loer!

Het spel is te koop voor de Playstation 4 en Xbox One en is vanaf 9 Februari te koop bij de bekende gaming verkooppunten!

 

You May Also Like

About the Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *