Nieuwe release van Denda Games: Crossroad Mysteries – The Broken Deal

Sinds het moment dat er mysterieuze verwondingen op haar handen verschenen, is een jonge vrouw de wanhoop nabij. De wonden gaan maar niet weg en de artsen staan voor een raadsel. Wat is er met haar aan de hand? Juist nu haar hoofd vol vragen zit, beseft ze hoe lastig het is dat ze vrijwel niets over haar verleden weet. Waar komt ze vandaag en wie zijn haar ouders? Ze weet het niet. Ze weet alleen dat ze op een gegeven moment in een inrichting is beland. Van de periode die aan haar opname voorafging, herinnert ze zich niets. Als ze antwoorden wil, zal ze in haar verleden moeten duiken.

Het was niet eenvoudig de naam van het plaatsje waar haar leven begon te achterhalen. Vreemd genoeg bestaat het stadje Blackburn officieel niet. Tot haar grote schrik duikt er ineens een vreemde vrouw in het vliegtuig op. Wie is deze onbekende? Tijd om van de schrik te bekomen heeft ze niet want het vliegtuig stort neer. Ze overleeft de crash maar het is nu wel duidelijk dat haar zoektocht naar antwoorden niet eenvoudig zal worden. Help de dappere hoofdpersoon van dit spannende spel het mysterie te ontrafelen. Verken uiteenlopende gebieden, zoek naar aanwijzingen en geniet van prachtige minispellen en Zoek en Vind Scènes. Bijt je stevig in dit meeslepende verhaal vast tot je alle antwoorden hebt gevonden. Als je durft tenminste…

Krijg jij maar geen genoeg van spannende zoek en vind spellen? Download dan bij Denda Games ook de griezelige spellen Dark Romance – Kingdom of Death Collector’s Edition en Enigmatis 3 – The Shadow of Karkhala!

Kenmerken

  • Denda Games bezoekt een griezelige plek
  • Verken de jeugd van een jonge vrouw
  • Wat is er met de hoofdpersoon aan de hand?
  • Gevarieerde minispellen
  • Smaakvolle Zoek en Vind Scènes
  • Zoek naar antwoorden op verbluffende locaties
  • Ontrafel het verleden
  • Volledig Nederlandstalig

Wilt u deze of andere PC Games spelen? Kijk dan nu op de website van Denda Games!

You May Also Like

About the Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *