Rayman Legends (Uplay)

Duik samen met Rayman en zijn vrienden in wonderlijke schilderijen en val van het ene avontuur in het andere in “Rayman Legends”, een avontuurspel dat je een unieke spelervaring biedt!

Rayman, een van de leukste spelpersonages ooit, trekt avontuur als een magneet aan. Overal waar hij komt veranderen alledaagse voorvallen in spannende gebeurtenissen. Wanneer Rayman met zijn vrienden Barbara, Globox en de Teensies een ontspannende boswandeling in een betoverd bos maakt, kan een nieuw avontuur dan ook niet uitblijven. De vriendengroep stuit op een vreemde tent, die zomaar in het bos staat. Het is gevuld met uiteenlopende schilderijen. Een schilderij met een middeleeuws tafereel trekt hun aandacht. De vrienden bekijken het uitgebreid en worden dan plotsklap in het schilderij gezogen. Een nieuw avontuur is zojuist van start gegaan!

Elk schilderij in de tent voert de vriendengroep naar een nieuwe wereld vol actie, avontuur en gevaar. Ren, spring en sla je een weg naar veiligheid. Verken werelden vol water, vuur, rotsen, bossen en niet te vergeten… vijanden in alle soorten en maten! Reken af met enorme reuzen en draken maar onderschat het kleinere gespuis niet. Elke stap die je in dit fantastische avontuurspel zet, leidt je naar een nieuwe, kleurrijke uitdaging. Lukt het jou Rayman, Barbara, Globox en de Teensies veilig door dit onvergetelijke avontuur te loodsen? Zet je beste beentje, nee… hándje voor!

Speel jij graag bijzondere avonturengames? Geniet dan ook van de fantastische avonturen in de spellen Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter en Yesterday Origins!

Wilt U deze of andere Games Downloaden? kijk dan nu op de website van Denda Games!

aanvullende opmerkingen: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional Microsoft XBOX360 controller or compatible

You May Also Like

About the Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *