Nieuwe Release van Denda: Island Flight Simulator

Strijk neer in de tropen en ga als vrachtpiloot aan de slag om meer dan honderd spannende missies te voltooien. Jouw bezorggebied omvat twaalf exotische eilanden boordevol uiteenlopende uitdagingen. Voor getalenteerde piloten zoals jij is er volop werk beschikbaar! Elk eiland heeft een eigen landingsbaan zodat landen en opstijgen geen enkel probleem vormen. Op deze landingsbanen kun je uit allerlei verschillende missies kiezen. Kies jij bijvoorbeeld voor een winstgevende of juist voor een gevaarlijke opdracht? Iedereen zal jaloers zijn op jouw fantastische nieuwe baan!

Op drie basisvliegvelden kun je tussenlandingen maken. Op deze vliegvelden kun je jouw vliegtuigen in jouw eigen drie hangars parkeren om ze van nieuwe brandstof te voorzien. Om jouw missies zo goed mogelijk te kunnen voltooien, kun je kiezen uit drie verschillende vliegtuigen die elk over verschillende eigenschappen beschikken. Verbeter jouw vliegtuigen met behulp van handige upgrades. Maak ze sneller en sterker of kies voor een grotere brandstoftank. Omdat dit spel een open einde heeft kun je eindeloos doorspelen. Vergeet niet om van het prachtige uitzicht te genieten!

Hou jij van afwisselende “simulatiespellen:https://www.denda.com/store/strategie-spelletjes” waarbij je voor tal van uitdagingen komt te staan? Download dan bij Denda Games ook de spellen De Sims 3 en De Sims 4!

Kenmerken

  • Denda Games strijkt in de tropen neer
  • Meer dan honderd verschillende missies
  • Kies uit winstgevende of gevaarlijke opdrachten
  • Kies uit drie verschillende vliegtuigen
  • Verbeter jouw vliegtuigen met handige upgrades
  • Drie basisvliegvelden met persoonlijke hangars
  • Muis- en toetsenbordbediening
  • Beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Duits en Portugees

Wilt U deze of andere Games Downloaden kijk dan is op de website van Denda Games

You May Also Like

About the Author: Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *